DOGS AND SPORTS


Nieuws 2015

27 maart
Met Biko weer naar trimsalon Miranda waar hij na het bad en föhnen, wordt geschoren. Zo, de zomer kan beginnen!

11 maart9 februari
Met Biko naar Dierenkliniek Chiara voor zijn jaarlijkse enting en het controleren van zijn nagels aan de voor tenen. Biko gedroeg zich angstig maar netjes. Aan zijn linker poot werd een nagel geknipt die hem pijn door splijting opleverde en dat was zeker geen pretje voor hem. Na de enting mee naar de manege om op de terugweg een heerlijke wandeling met ballen gooien door de Treek te maken. Met een gezond en lekker moe boeffie weer thuis. Daar werd hij door Joy hartelijk ontvangen en door spel in de tuin en huiskamer werden beiden uiteindelijk zo moe dat er in de late middag een heerlijke rust aanbrak.

1 februari
Klaas heeft op de club Dinobotten meegenomen voor de honden. Ook Biko mag er even aan ééntje kluiven, ondanks dat een gerookt exemplaar hem een jaar geleden een buikoperatie vanwege opstopping in de darmen opleverde. Onder toeziend oog knabbelt hij een half uurtje aan het bot waarna het geruild wordt voor een ander lekker item.

30 januari
Gisteren gebeld naar de dierenkliniek voor een antibiotica kuur voor Biko. Zijn pootje gaat niet zoals gewenst en ondanks de dettol badjes wordt het teenkootje toch dikker. Vandaag komt de kuur via de post binnen en begint Biko aan de Alfatrim 80/ 400 mg per tablet, 2 x daags 1,25 tablet. 
Zoals elke dag gaat hij ook vandaag lekker met Aeilko mee voor een fijne boswandeling. Wel wat frisser nu zo zonder zijn warme vachtje :0)
28 januari
Een was / föhn en scheersessie bij Miranda,s trimsalon. Biko gedraagt zich super en na 3 uur is hij weer schoon en ziet er keurig verzorgt uit. Hij wordt opgehaald door Aeilko en deze neemt hem meteen mee naar het bos voor een fikse wandeling in de regen. 

22 januari

In de ochtend Biko op de trimtafel een kam en borstel sessie gegeven en alles netjes voor bewerkt voor de afspraak met Miranda's trimsalon op 28 januari. 

In de middag met Biko naar de dierenarts te Barneveld. Daar kijkt Liesbeth naar zijn rechter voorpoot waar de 2e teenagel van rechts gescheurd blijkt te zijn en er ook een klein scheurtje in de voetzool zit. Dat verklaart het mank lopen en het likken aan de poot. Ze knipt de nagel en maakt alles schoon. Nu een paar keer per dag in de dettol en dan wordt het weer zo goed als nieuw.

Na het dierenarts bezoek lekker nog een ontstressende wandeling op de Treek.
11 Januari


Tijdens de dagelijkse boswandeling een nieuw vriendje opgedaan!


10 januari
Biko en Joy krijgen beiden een ontwormingskuur Drontal.

1 januari

Biko gaat met Aeilko mee naar oma om daar nieuwjaar te wensen. Daarna door naar het bos voor een heerlijke wandeling.