DOGS AND SPORTS


Nieuws 2015

22 maart
Na een trim en kam sessie


maart
18 februari
Nicky is vandaag bij ons te logeren en gaat mee naar de dierenarts voor een nieuw implantaat Suprelorin. Na afloop nog een heerlijke wandeling door de Treek samen met Joy. Nicky registreert dat ze loops is maar is er verder niet van onder de indruk. Hij laat alles voor wat het is en geniet van het zonnetje.


10 februari
Foto's van dienstreizen van Nicky.2 februari
Nicky logeert vandaag bij ons en gaat 2 x een ronde mee samen met Joy naar de Treek. 


1 februari
Na de training van Joy in Apeldoorn gaan Nicky en Joy vaak samen nog een wandeling maken. Ook vandaag is dit het geval en als toetje krijgt ook Nicky een lekker dinobot van Klaas!


29 januari
Nicky is jarig en wordt vandaag 12 jaar!!!

24 januari
Nicky heeft een super mooie fotoshoot gehad bij Ron Baltus. Daarna mocht hij mee om een wandeling te maken bij Rhenen. 
23 januari
Nicky is de afgelopen week door Tamara weer helemaal doorgekamd en in model gezet. Vandaag gaat hij bij Dierenwinkel Eemland in bad om dan vervolgens morgen een fotosessie te hebben bij Ron baltus. Hij was er niet blij mee en dat was hem aan te zien.....16 januari
Nicky is hersteld van zijn blessure en ik neem hem mee naar de Treek voor een wandeling terwijl Tamara met Joy op pad is voor een agility training. Bij een bekende boom ook met Nicky even mooie foto's gemaakt.11 januari
Nicky loopt nog stijf op de achterhand, maar er is wel verbetering opgetreden. 

8 januari

Nicky begint het nieuwe jaar niet helemaal top fit.
Hij loopt een blessure op tijdens een wandeling en gaat dezelfde middag naar de dierenarts Liesbeth Meijs. Deze vermoed een spierblessure rechts achter, maar kan geen rug blessure ontdekken. De pijnstilling wordt opgehoogt en nu even afwachten of er snel verbetering optreed.